Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Poslovni darovi

Naši vrhunski difuzori pružaju nježne, ugodne mirise i stvaraju lijepe uspomene što ih čini prikladnim poklonom za kolege i poslovne partnere. Osim što pomažete povećati prepoznatljivost svog brenda, kupnjom mirisa ujedno podržavate rad i kreativnost korisnika Varstveno delovnog centera Šentjur, odnosno centra koji pruža skrb, obuku i podršku odraslim osobama s različitim vrstama tjelesnih i intelektualnih teškoćama u općini Slovenske Konjice.

Vjerujemo da poslovni dar nije samo materijalna gesta, već nosi i snažnu poruku. Stoga svaki poklon treba biti pažljivo osmišljen kako bi pozitivno utjecao na pojedinca i zajednicu, istovremeno potičući predanost stvaranju bolje budućnosti za sve nas.

U našoj ponudi nalaze se prekrasni i jedinstveni poslovni darovi u čijoj izradi sudjeluju i štićenici Varstveno delovnog centera Šentjur. Od svakog prodanog difuzora s personaliziranom pločicom, 10% iznosa donirat ćemo štićenicima Centra kako bi i u budućnosti nastavili izrađivati drvene proizvode.

Upoznaj Varstveno delovni center Šentjur

Varstveno delovni center Šentjur, podružnica Slovenske Konjice, već 20 godina pruža visokokvalitetnu stručnu podršku i usluge osobama svojim korisnicima, prilagođavajući se njihovim potrebama, idejama, preferencijama i željama. Svoje vještine nastoje razvijati i održavati svakodnevnom provedbom zaštite, upravljanja i zapošljavanja pod posebnim uvjetima.  Predivne drvene pločice, koje možemo personalizirati za vas, nastaju u radionici Centra i samo su mali dio raznolike palete proizvoda koji se tamo svakodnevno izrađuju. Korisnici Centra uživaju u radionici i izrađivanju proizvoda od drveta. Za vas ćemo zajedno i sa srcem pripremiti pločice koje ste odabrali i naručili.

KAKO PERSONALIZIRATI VLASTITI MIRIS?

Pošaljite nam upit putem obrasca ili na hello@cocodor.si. Priložite logo tvrtke u vektorskom formatu, odaberite miris i dizajn difuzora te specificirajte željenu količinu.

POKLON PAKIRANJA
Dostupna je opcija POKLON PAKIRANJA, tako da naručene darove možemo upakirati prema vašim željama.

PRIMJERI PERSONALIZIRANIH MIRISA

Kontakt

[]