Background Image
BESPLATNA DOSTAVA

 iznad 30€

MarkaCocodor

Cocodor je vodeći brand u području svijeća i difuzora. Riječ je o korejskoj tvrtki s 20-godišnjom tradicijom proizvodnje, istraživanja, dizajna i inovacija na području aroma i mirisa. Tvrtka je također s misijom da ugodni mirisi bude lijepa sjećanja, stoga želimo stvarati kvalitetne mirise ugodne ljudima i prirodi.

Cvijece

Cvijet uvijek u naš dom unese neku svježinu, boje ili jednostavno “djelić prirode” i uvijek nam izmami osmijeh na lice. Zbog toga je cvijeće također važan dio naših difuzora. Cvijeće koje je dio naših difuzora uzgajamo u staklenikih uz poslovne prostore u Južnoj Koreji, a istovremeno neprestano istražujemo i razvijamo mirise i mirise kako bismo mogli predstaviti proizvod prikladan za svaki dom i svakoga. Tako će i Cocodor postati jedna od vaših najdražih uspomena

MIRISI

Cocodor je simbol kvalitete i proizvodnje ekološki prihvatljivih mirisa koji se kupcima predstavlja sa elegantnim dizajnom. Mirisi su proizvedeni bez alkohola, iz obnovljivih izvora s izvrsnom topljivošću i niskom stopom isparavanja te iznimno nježnog mirisa.

Svaki proizvod ima  svoj sigurnosni list, a svi proizvodi vode se prema certificiranom sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001. Kako bismo zaštitili našu budućnost, kupcima se nudi i ponovo punjenje (refill) njihovih omiljenih mirisa.

DruštvenaODGOVORNOST

Cocodor proizvodi mogu pronaći u više od 30 zemalja svijeta. Naravno, tvrtka je svjesna svoje uloge u društvenoj odgovornosti diljem svijeta, zbog čega se tvornica i tvrtka u Južnoj Koreji također posvećuju projektima u kojima pomažu stvaranju bolje budućnosti.

Do sada su podržali različite projekte:

Naravno, nastavljaju s predanošću društveno odgovornim projektima.

Pokreni video
[]