Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Politika privatnosti

Uvod

U COCODOR online trgovini svjesni smo važnosti zaštite osobnih podataka.
Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka i poštivanju vaše privatnosti.
U ovim općim informacijama na jednom smo mjestu okupili sve informacije o zaštiti osobnih podataka u Cocodor online trgovini koje bi vas mogle zanimati, kao što su npr. podaci koje osobne podatke prikupljamo
i zašto ih obrađujemo, kako i koliko ih čuvamo, koja su vaša prava vezana uz osobne podatke i kako ih možete ostvariti.

O Cocodor online trgovini i gdje možete dobiti više informacija o zaštiti osobnih podataka

Voditelj Vaših osobnih podataka je Inapis svetovanje, informacijski inženjering, trgovina i usluge d.o.o., Tepanje 100, 3210 Slovenske Konjice.
 
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezana uz zaštitu ili obradu Vaših osobnih podataka, obratite nam se putem e-maila info@inapis.com.

Koje vrste osobnih podataka prikupljamo i obrađujemo:

U web trgovini Cocodor osobne podatke dobivamo iz različitih izvora.
U većini slučajeva korisnici nam ih dostavljaju izravno prilikom odluke o pojedinačnoj kupnji ili prilikom registracije u svom korisničkom profilu Cocodor internet trgovine.
Možemo ih dobiti i neizravno ako koristite Facebook ili Google platformu za registraciju u svom korisničkom profilu.
Neke podatke stvaramo sami obrađujući već prikupljene osobne podatke.
Kako bismo provjerili i dopunili našu bazu podataka, također možemo prikupljati podatke koji su javno dostupni ili koji su nam dostavljeni iz javnih izvora.
Web trgovina Cocodor vodi evidenciju o aktivnostima obrade osobnih podataka iz koje su prikazane vrste osobnih podataka i svrhe njihove obrade.
 
U sklopu svoje djelatnosti prikupljamo i obrađujemo sljedeće vrste osobnih podataka:
1. Osobni podaci (npr. ime i prezime, spol, datum rođenja, dob, podaci o očekivanom datumu rodjenja, lozinka za osiguranje sigurnosti i korištenja usluga, obrazovanje, radni status itd.),
 
2. Podaci za kontakt kao što su telefonski broj, e-mail adresa, adresa stanovanja i adresa za dostavu (ulica, kućni broj, poštanski broj, grad, država),
 
2. Podaci za kontakt kao što su telefonski broj, e-mail adresa, adresa stanovanja i adresa za dostavu (ulica, kućni broj, poštanski broj, grad, država),
 
3. Vaši ostali podaci, posebice podaci o transakciji i ostali podaci potrebni za provedbu transakcije, podaci o kanalima i aplikacijama putem kojih kontaktirate Cocodor online trgovinu (uključujući online kolačiće),
 
4. Podaci o vašim kupnjama (što ste kupili, kada ste kupili, kojim načinom plaćanja itd.),
 
5. Podatke o korisničkom računu i sve ostale podatke koje unosite ili učitavate ili objavljujete, šaljete, prenosite ili na drugi način dijelite koristeći Cocodor online trgovinu,
 
6. Prikupljamo podatke o geolokaciji i druge tehničke podatke vašeg preglednika, računala ili mobilnog uređaja kada pristupate Cocodor online trgovini.

Cocodor internet trgovina može Vaše osobne i druge podatke dobiti od drugih voditelja osobnih podataka, ako ih nema ili nam ih unatoč zahtjevu ne dostavite, a ti su podaci nužni radi ispunjenja ugovornih obveza ili postoji pravni temelj za takvu istragu.

Zašto obrađujemo osobne podatke i po kojoj pravnoj osnovi?

U web trgovini Cocodor obvezujemo se obrađivati Vaše osobne podatke samo u okviru zakonske pravne osnove i za odabrane svrhe te jamčimo da ih nećemo prosljeđivati, posuđivati ili prodavati trećim osobama bez odgovarajuće pravne osnove ili prethodne obavijesti i vašeg pristanka.
Cocodor online trgovina ne prenosi niti prosljeđuje prikupljene osobne podatke u zemlje izvan EEA/EU.

Obrada osobnih podataka za potrebe ispunjenja ugovora

Cocodor internet trgovina obrađuje Vaše prikupljene osobne podatke u svrhu pružanja usluge trgovine i isporuke proizvoda.

Obrada osobnih podataka na zakonskoj osnovi

Obrada osobnih podataka u web trgovini Cocodor temelji se na mjerodavnoj zakonskoj regulativi iz područja zaštite osobnih podataka i zaštite potrošača.

Obrada osobnih podataka u okviru legitimnog interesa Cocodor internet trgovine

Internet trgovina Cocodor može obrađivati Vaše osobne podatke i radi ostvarivanja svojih legitimnih interesa ili interesa trećih osoba u vezi s obavljanjem svoje djelatnosti, a sve u skladu s povremeno važećim zakonskim propisima.
 
Aktivnosti tijekom kojih Cocodor internet trgovina može koristiti obrađene podatke uključuju sve ili samo neke od navedenih obrada osobnih podataka:
 
1. Marketinške komunikacije koje mogu uključivati razvoj i provedbu marketinških aktivnosti, na temelju kojih Vam Cocodor internet trgovina može pružiti ponude za koje procijenimo da će Vas zanimati, biti od koristi ili Vam pružiti informacije koje će Vam pojednostaviti suradnju s Cocodor online trgovinom
2. Obrada s ciljem poboljšanja i prilagodbe proizvoda i usluga, radi analize učinkovitosti promotivnih aktivnosti i marketinga što može uključivati komunikaciju s vama kako bismo utvrdili vaše zadovoljstvo i iskustvo s našim proizvodima, uslugama i komunikacijskim kanalima, uključujući testiranje novih proizvoda koji će nam pomoći u razumijevanju korištenja proizvoda i usluga Cocodor internet trgovine te omogućiti unapređenje postojećeg odnosa
3. Osiguravanje sigurnosti našeg informacijskog sustava što može uključivati otkrivanje, istraživanje, izvješćivanje i sprječavanje sigurnosnih incidenata IT sustava i osiguravanje sigurnih poslovnih aktivnosti za vas
4. Upravljanje vašim postojećim komunikacijskim kanalima kako biste mogli sigurno pristupiti svom korisničkom računu.

Obrada osobnih podataka na temelju privole

U pojedinim slučajevima Cocodor internet trgovina od kupaca i posjetitelja traži privolu za obradu njihovih osobnih podataka u svrhu marketinških aktivnosti proizvoda i izrade prilagođene ponude prema interesima i zahtjevima kupca.
 
Cocodor internet trgovina od svojih korisnika dobiva privolu za korištenje osobnih podataka u svrhu slanja Cocodor (npr. informacije o novim proizvodima, akcijama, događanjima, sudjelovanje u nagradnim igrama i sl.).

Kolačići

Obrada osobnih podataka posjetitelja web trgovine Cocodor temelji se na njihovoj privoli, osim u slučajevima kada je obrada osobnih podataka nužna za pravilno funkcioniranje web stranice (npr. registracija, proces kupnje, plaćanja i sl.)
Obrada osobnih podataka kolačićima koja se odvija na temelju privole korisnika Cocodor internet trgovine, detaljnije je opisana ovdje.

Tko su korisnici Vaših osobnih podataka u Cocodor online trgovini

Vaši osobni podaci poslovna su tajna Cocodora sukladno zakonu kojim se uređuju trgovačka društva.
Korisnici pristupaju podacima u skladu s ovlaštenjima i dodijeljenim pravima pristupa podacima.
Vaše osobne podatke koje dajete internetskoj trgovini Inapis d.o.o. mogu koristiti djelatnici Inapis d.o.o., kao i djelatnici ugovornih partnera Inapis d.o.o. i ugovornih izvršitelja obrade Inapis d.o.o., koji su na temelju radnog zakonodavstva i ugovora o obradi osobnih podataka, sukladno važećim zakonima iz područja zaštite osobnih podataka ili ugovorima o zaštiti povjerljivih podataka, dužni poštivati i zaštititi svoje osobne podatke.
Vaše osobne podatke mogu obrađivati i ugovorni izvršitelji obrade.
Riječ je o tvrtkama od povjerenja kojima je Cocodor internet trgovina povjerila obradu pojedinačnih osobnih podataka (npr. ovlaštene tiskare, pozivni centar, ovlaštene zastupničke tvrtke, pružatelji informacijske podrške u obradi osobnih podataka, agencije za online oglašavanje ili drugi direktni marketing, te pružatelji statističkih i analitičkih usluga, računovodstveni servisi itd.).

Detaljan popis ugovornih obrađivača i ostale informacije vezane uz kategorije korisnika možete dobiti tako da nam pišete na adresu »info@inapis.com«.

Cocodor internet trgovina ne prenosi osobne podatke u treće zemlje, odnosno zemlje izvan EU.

Prava pojedinaca

Tvrtka Inapis d.o.o. osigurava ostvarivanje prava pojedinaca na koje se osobni podaci odnose.
Pisanim zahtjevom upućenim preporučenom poštom na Inapis d.o.o., Tepanje 100, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija ili na e-mail info@inapis.com, pojedinac može zatražiti pristup, dopunu, ispravak, blokiranje ili
ili ograničenje obrade ili brisanje osobnih podataka, protivi se obradi podataka koji se obrađuju u vezi s njim i zahtijeva prijenos podataka.
Pojedinac može u bilo kojem trenutku trajno ili privremeno, u cijelosti ili djelomično, opozvati danu privolu za obradu svojih osobnih podataka pisanim zahtjevom upućenim preporučenom poštom na adresu Inapis doo, Tepanje 100, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija ili na e -mail info@inapis.com.
Opoziv privole ne utječe na zakonitost obrade koja se provodila na temelju privole do njezina opoziva.

Trajanje čuvanja osobnih podataka

Internet trgovina Cocodor ili za nju tvrtka Inapis d.o.o. obrađuje osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za rad trgovine i koliko je to potrebno za postizanje željenog cilja, a posebice sklapanje ugovora i marketinške aktivnosti.
 
Podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je određeno zakonodavstvom koje je na snazi u određenom trenutku.

Završne odredbe

Ove opće informacije o zaštiti osobnih podataka Cocodor online trgovine vrijede od 1.
veljače 2022. godine. Podložni su promjenama u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Želimo vam ugodnu kupovinu!

 

Cocodor

Neka vaš život bude ispunjen ekskluzivnim mirisima visoke kvalitete. 

[]