Background Image
BESPLATNA DOSTAVA

 iznad 30€

1. Koja veličina, volumen difuzora odgovara mom prostoru?

Difuzori se odabiru na temelju veličine i vrste prostorije:

  • – za velike površine kao što su sobe za goste, otvoreni prostori ili sobe sa stalnim prometom, veličina od 500 ml je najprikladnija
  • – za prostorije srednje veličine (25 m2), kao što su dnevne sobe, spavaće sobe i uredi, preporučamo korištenje količine od 200 ml
  • – male do srednje površine kao što su kupaonice, mali uredi, ormari i smočnice, najprikladnija je količina od 120 ml ili 50 ml.
2. Je li miris prejak/slab?
Intenzitet mirisa možete naravno prilagoditi svojim željama, ako niste ljubitelj jakih mirisa, ali volite miris, možete smanjiti broj štapića od trske.
 
Ponekad (ovisno o kupljenom difuzoru) štapići za cvijeće djeluju kao difuzor od trske, smanjujući potrebu za postavljanjem svih štapića odjednom.
Ako ste osoba koja voli prostorije s jakim mirisima, možete staviti više štapića, češće ih rotirati ili postaviti više od jednog difuzora u prostoriju.
Vrlo je važno uzeti u obzir i snagu i karakteristike samog mirisa, neki od njih su prirodno jaki, kao što su uglavnom cvjetni, a neki su mirisi mekši i laganiji.
Pojedinačne karakteristike mirisa možete vidjeti provjerom u našoj online trgovini, u fizičkoj prodaji kod naših partnera ili kontaktiranjem u bilo kojem trenutku.
3. Tekućina u difuzoru nije trajala dovoljno dugo!
Ne postoji način na koji možemo dati 100% procjenu koliko bi difuzor mogao trajati, ali postoje okruženja koja se smatraju uravnoteženima, ona u kojima možemo dati procjenu.
U prosjeku i u uravnoteženom okruženju, difuzori bi trebali trajati:
  • 120 ml: 1-2 mjeseca
  • 200 ml: 2-3 mjeseca
  • 500 ml: 4-6 mjeseci

Na difuzore utječu mnogi čimbenici koji mogu povećati ili smanjiti životni vijek difuzora, evo nekoliko:

– Smještaj: bilo da se difuzor postavlja u prostoriji, blizu vrata, prozora, iznad grijalice ili ispod klima uređaja.
 
– Tip prostorije: Otvoreni prostori brže troše difuzor i snažno utječu na njegovo trajanje, zatvoreni prostori, naravno, naprotiv, pomažu produžiti vijek trajanja difuzora, a također pomažu ispuniti prostor jačim mirisom, tj. u takvim prostorima to još više osjećamo.
 
– Temperatura: vruća i topla sobna temperatura utječe na veće isparavanje i potrošnju mirisa, a također povećava intenzitet mirisa.
Normalne sobne temperature smatraju se idealnima.
 
-Kretanje u prostoriji: na primjer, ako je difuzor postavljen u prostor kao što je ulaz, kretanje zraka uzrokovano prolazom ljudi utjecat će na širenje mirisa, kao i veće isparavanje ili potrošnja tekućine u difuzoru.
 
– Zatvoreni/otvoreni prostori: Zatvoreni prostori koji se ne koriste tako često pomažu u očuvanju i produljenju difuzora dok koncentriraju miris i čine ga uočljivijim. Nasuprot tome, otvoreni prostori zahtijevaju štapiće od trske kako bi konzumirali više tekućine.
 
U otvorenim prostorima prisutnost mirisa je manja, stoga razmislite o dodavanju više od jednog difuzora u prostoriju ili dodavanje više štapića na sam difuzor.
4. Navikavanje na miris
Dešava se da nekoliko dana ili tjedana kasnije više ne primjećujete niti ne osjećate miris u prostoriji kao prije.
 
Razlog tome je što se brzo prilagođavamo mirisu, kad god udahnemo bilo kakav miris, on se priopćava našem mozgu kako bi odredio trebamo li biti oprezni s njim.
 
Naš mozag obično traže opasnost i pokušavaju identificirati nove mirise, zvukove itd.
Poznati miris koji nije prijeteći vjerojatno neće pokrenuti signale vašem mozgu.
Ovo može biti jedan od ključnih razloga zašto ne možete osjetiti svoj parfem.
5. Korištenje cvijeća i pribora

Neki difuzori sadrže cvijeće i dodatke, s njima možete rukovati ovako:

Bijeli cvjetovi (izdanje od 200 ml): Ovo su sintetičke ruže, njihova je svrha dodati lijep dodir vašem difuzoru i također djelovati kao štapić od trske koji pomaže širenju mirisa još više. Nakon nekoliko mjeseci njihova će se boja početi mijenjati, a latice mogu otpasti ili se početi trgati, to je normalno i ukazuje na potrebu za zamjenom.

Pravo konzervirano cvijeće: Konzervirano cvijeće je prirodno cvijeće koje je ručno ubrano i orezano na vrhuncu svoje ljepote, a zatim isporučeno na daljnje sortiranje, sortiranje i doradu. Ovaj postupak očuvanja omogućuje cvijeću da dugo zadrži svoju ljepotu, mek i nježan izgled. Oni ne utječu na same mirise, samo služe da izgledaju ljepše.

Staklena tuba: uključena u pakiranje difuzora za cvijeće od 200 ml.
Stavite sačuvane cvjetove u epruvetu kako biste spriječili da cvjetovi obojaju tekućinu, a također i kako biste izbjegli bilo kakve učinke na samu tekućinu.

Sintetičko cvijeće i stabljike: dodaju prekrasan štih vašem prostoru i raspršuju prekrasan izgled, a neke stabljike cvijeća izrađene su od vlakana koja također pomažu u distribuciji mirisa, djelujući poput štapića od trske.

5. Sigurnost i opće informacije
SIGURNOST – Naši mirisi ne sadrže trikloretilen, didecildimetilamonijev klorid, toluen, ksilen i stiren te su u skladu s IFRA standardima i propisima
 
Izbjegavajte gutanje tekućine, držite je izvan dohvata djece, držite je dalje od izvora plamena ili izravne topline i izbjegavajte prolijevanje po tkaninama ili namještaju.
 
 
[]