Background Image
BESPLATNA DOSTAVA

 iznad 30€

Cocodor

SLOVENIJA

Cocodor Slovenija dio je tvrtke Inapis d.o.o., koja se inače bavi digitalizacijom, informacijskim inženjeringom i savjetovanjem. Početkom 2022. godine u široku ponudu partnera i raznih suradnji uključili smo i uvoz ekskluzivnih i premium mirisa (difuzora i svijeća) korejskog brenda Cocodor.

Kako je li počelo?

Svima nama u timu miris je jako bitan, a neki posebni mirisi vežu nas uz neke prekrasne uspomene iz djetinjstva ili posebne događaje.

Posebno su važni Metki, koja jako voli sve što dobro miriše, no njezin je njuh izrazito osjetljiv na intenzivne ili prenapadne mirise. Uz određene mirise vežu se i vrlo dragocjena sjećanja. Pokušala ih je unijeti i u svoj dom te ujedno sa svojom obitelji stvoriti nove, ali nije mogla pronaći prave mirise. Ili su joj zadavale brojne glavobolje u više navrata, ili su donijele velika razočaranja, jer se većina njih odmah raspršila i nitko više nije mogao osjetiti miris. Slučajno je jednog dana pronašla miris Cocodor i od tada difuzor ima u gotovo svakoj sobi u njihovom domu.

Tim

Svaki stručnjak u svom području, a zajedno mali i jak tim.

Metka

Upravo je ona “kriva” za početak ove priče, ona je duša brenda Cocodor. Svakodnevno se uglavnom bavi područjem financija i poslovanja, a inače je možete pronaći u svim ulogama. Najdraže joj je, naravno, birati nove mirise. Voli sve što miriše, ukrase i svoje cvijeće.

Omiljena mirisna uspomena: Miris svježeg rublja uvijek je podsjeti na vrijeme koje je provela u kući svoje bake pomažući joj vješati svježe oprano rublje u vrtu.

Omiljeni Cocodor miris: bijeli mošus

Luka

On je glava i srce tvrtke Inapis, ali je i svim srcem i nosom posvećen Cocodoru. On je i Metkin partner pa je u početku bio pomalo skeptičan prema Metkinoj ideji uvoza iz azijskih zemalja, no kvaliteta, inovativnost i izgled proizvoda su ga očarali. Geek u duši koji voli sport, a inače se Luka bavi poslovnim dijelom brand managementa.

Omiljena mirisna uspomena: Najdraža uspomena iz djetinjstva vezana je za penjanje na trešnju iza kuće i slasne crne trešnje.

Omiljeni Cocodor miris: Crna trešnja

Nina

U timu je zadužena za komunikacije i marketing, no kako joj jezik teče kao po maslu, za nju se najčešće čuje na društvenim mrežama i drugdje. Voli borbe, kreativne stvari i Pariz. Pritom ne voli mirise koji joj ne mirišu (zašto bi itko uživao u pljesnivom siru ili kiselom mlijeku?), niti jako voli korejsku hranu.

Najdraža olfaktivna uspomena: Ovo je miris toplog pečenog kruha iz peći u kući moje bake i njenom ogromnom vrtu, gdje smo uvijek “krali” maline i tražili puževe.

Omiljeni Cocodor miris: Prekrasan božur

OSTALI ČLANOVI TIMA

Prošireni Cocodor tim čine još: Jakob, Maša, Izak i Filip te naravno pas Lucy. Svi izvrsni pomoćnici u provjeri trajnosti pakiranja i kvalitete te, naravno, inovativnost proizvoda. – Vau, kako lijepo miriše i vau, kako je lijepa bočica – njihovi su najčešći izrazi.

Make

Find Your Beauty Guide

Cosmecos is committed to cruelty-free product formulation, & testing.

Podatki o poduzeću:

Inapis svetovanje, informacijski inženiring, trgovina in storitve d.o.o.
Tepanje 100, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija
Matični broj: 8813086000
OIB: SI94559678
IBAN br. računa: SI56 6100 0002 5349 163 (Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)
Email adresa: info@inapis.com

[]