Background Image
BESPLATNA DOSTAVA

 iznad 30€

Premium staklena Xmas svijeća Radosni blagdani

9,90 

Elegantne svijeće izrađene su od visokokvalitetnog palminog voska i fitilja od vlakana te osiguravaju između 30 i 40 sati gorenja i širenja ugodnih mirisa. Prikladni su za sve vaše prostorije, a ujedno savršeno prikrivaju neželjene mirise.

Blagdanske uspomene uvijek su pune ljubavi, ispunjene mirisnim začinima i opojnim mirisima; smijehom, druženjem i darivanjem. Prve mirisne asocijacije na blagdane su slatke naranče, opojni cimet i vanilija, koje obuzimaju cijeli prostor. Možete ih osjetiti svakog dana u svojem domu, kroz miris koji podsjeća na slasni blagdanski pjenušavi napitak sa svježe ubranim slatkim i kiselim malinama, u zagrljaju sočnih naranči. Savršeno uravnotežena kombinacija citrusne svježine i slatkoće u isto vrijeme. 

5 na zalihi

Elegantne svijeće izrađene su od visokokvalitetnog palminog voska i fitilja od vlakana te osiguravaju između 30 i 40 sati gorenja i širenja ugodnih mirisa. Prikladni su za sve vaše prostorije, a ujedno savršeno prikrivaju neželjene mirise. Njime možete iznenaditi i darivati svoje najdraže.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Premium staklena Xmas svijeća Radosni blagdani”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

[]